ریشه پیشرفتهای عظیم کشور در دانشگاه هاست و اساساً حقد و کینه دشمن از دانشگاه و تلاش برای ایجاد اختلال در این نهاد مهم کشور نیز از همین مسئله نشئت میگیرد بنابراین استادان دانشگاه وظیفه دارند پیشرفتهای کشور را هم برای دانشجویان و هم برای عموم جامعه تبیین کنند. استادان دانشگاه به عنوان راویان پیشرفت توفیق های کشور را برای عموم مردم تبیین کنند. در همین راستا مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در دیدار با استادان دانشگاهها و پژوهشگران فرموده اند من همواره تأکید بسیار زیادی بر موضوع دانشگاهها اساتید و وزرای علوم دارم زیرا رسیدن به آینده مطلوب ،ایران نیازمند تربیت انسانهایی ،عالم صبور، مجاهد فی سبیل الله، کاربلد و شجاع است که این افراد عمدتاً در دانشگاهها پرورش می یابند. به همین منظور سراغ یکی از سربازان موفق در زمینه تدریس و پژوهشگری رفتیم که با هم این گفت وگو را مرور میکنیم


لطفا خودتان را معرفی نمایید؟
ستوان یکم وظیفه غلامرضا سرلک متولد اسفند ۱۳۶۸ ساکن تهران هستم در سال ۱۴۰۰ مدرک دکترای تخصصی برق و قدرت را از دانشگاه قزوین اخذ کردم از سال ۱۳۹۳ در دانشگاه آزاد واحدهای تهران و دانشگاه های دولتی و غیرانتفاعی مشغول به تدریس هستم چندین پروژه و طرح صنعتی در زمینه برق و قدرت در اماکن مختلف صنفی انجام داده ام که از جمله آنها میتوان به زمان بندی رله های کلی از پستهای جنوب کشور اشاره کرد و هم اکنون در دانشکده برق دانشگاه هوایی شهید ستاری مشغول به گذراندن دوره خدمت سربازی و همچنین در بخش آموزش و تدریس دروس رشته برق برای جوانان این مرز و بوم هستم از جمله فعالیتهای دیگری که میتوانم به آن اشاره کنم طراحی و پیاده سازی و تجهیز کارگاه برق دانشکده برق است.


هدف از آمدنتان به خدمت سربازی چه بوده است؟
هدف اصلی خدمت به کشور عزیزمان و کمک به پیشرفت علمی و همچنین انجام وظیفه شرعی و اجتماعی ام در فراهم سازی نیروی انسانی مورد نیاز کشور است.


علم چه تأثیری در زندگی شما داشته است؟
مهمترین تأثیر علمی در زندگی من به این شکل بود که در طول تحصیل در دانشگاه پی بردم که در زندگی برای پیشرفت باید همواره به صورت مستمر تلاش کرد در پی هر شکست مسلماً تجربه کسب میشود و در نهایت پیروزی را به ارمغان می آورد.


چه پیشنهادی در زمینه کسب علم و دانش برای افراد دیگر دارید؟
پیشنهاد من برای همه افرادی که در جهت کسب علم و دانش هستند این است که هیچ وقت برای کسب علم و دانش دیر نیست. همیشه و در طول زندگی خود میتوان به دنبال کسب علم و دانش بود چون علم و دانش است که میتواند انسان و جامعه را در مسیر تعالی و پیشرفت قرار دهد و همواره انسان را به کمال برساند.


تعریف شما از خدمت سربازی چیست؟
به نظر من برای سربازی تعاریف مختلفی مانند رشادت ،شجاعت خودباوری ایثار و... در ذهن تداعی میشود که در فرهنگ ما همگی کلمات مقدسی هستند. انسان در طول خدمت سربازی با فضایی روبه رو میشود که نظم و انضباط در آن بسیار مهم است و فرد در این فضا باید از تواناییهای خود حداکثر استفاده را ببرد. فرصت بروز و ظهور استعدادها و خلاقیتهای جوانان یکی دیگر از مزیتهای دوران خدمت سربازی است. خدمت سربازی یک مرحله مهم در زندگی جوانان است چراکه پس از اتمام آن جدیدی در زندگی جوانان شروع میشود و آن هم مرحله استقلال و تشکیل خانواده است. چه بسیار کسانی هستند که همین خدمت سربازی و تجارب کسب شده در این مدت در انتخاب این مسیر جدید بسیار تأثیرگذار است. سربازی به انسان می آموزد که آستانه تحمل خود را در برابر سختی ها و مشکلات زندگی بالا ببرد و برای آنها راه حلی پیدا کند. مهمتر از همه اینها افتخاری است که در زیر لوای پرچم مقدس کشورمان برای حفظ امنیت خاک و ناموسمان نصیب ما میشود.


چه پیشنهادی به هم لباسیهای خود دارید؟
در مرحله اول قبل از هر چیز تعیین دقیق آن چیزی که شخص به دنبال آن است و پس از ان یافتن عاملی که انگیزه لازم برای رسیدن به هدف را به شخص بدهد. معمولاً اهداف مادی نمی توانند انگیزه آدمی را به اندازه کافی برای طی مسیرهای طاقت فرسا تقویت کنند در مرحله دوم سعی و تلاش در کسب و به کارگیری مهارتهای لازم برای طی مسیر، مثل اعتماد به نفس، خستگی ناپذیری و ... است. پس از انجام دو مرحله بالا سپردن نتیجه کار به خدا یا همان توکل است که باعث پیروزی واقعی میشود مستقل از موفقیت یا شکست ظاهری